[Cine alearga in Romania?] Gabriel Solomon: Maraton insemna vizionarea de 10 episoade a unui serial unul dupa altul

[Cine alearga in Romania?] Gabriel Solomon: Maraton insemna vizionarea de 10 episoade a unui serial unul dupa altul

In 2008, Gabriel Solomon era un geek de IT cu muschi doar la degete. Apoi a inceput sa alerge. Si i-a placut. I-a placut atat de mult incat a pornit People for Sport Romania, o organizatie non-profit, care organizeaza multe concursuri si evenimente sportive pentru amatori, cum ar fi Velocompass (un concurs de orientare sportiva pe bicicleta) sau Clopotei in Alergare.

Ultimul proiect lansat impreuna cu Asociatia Envision este Galantom, o platforma care ajuta participantii la evenimente sportive sa stranga fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare in comunitate.

Maratonistul ne povesteste cum a evoluat interesul romanilor pentru alergat, care sunt evenimentele cele mai importante si obstacolele in organizarea lor. "Miscarea va deveni o normalitate in Romania", crede Gabriel Solomon. Iar datele cercetarii "Sport in Romania 2015. Focus on Running", realizata de Quantix Marketing Consulting, vorbesc despre acelasi fenomen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related