[Cu burta pe carte] Ce a invatat Dragos Ometita (Centrade Cheil) de la hipopotamul roz

[Cu burta pe carte] Ce a invatat Dragos Ometita (Centrade Cheil) de la hipopotamul roz

Ca oamenii isi cauta singuri informatiile, daca au nevoie de ele. Dar cand se intalnesc cu hipopotami roz, te vor tine minte. Dragos Ometita, Group Creative Director, Centrade Cheil, completeaza cu un alt lucru important: sa nu cauti mereu in aceleasi locuri. 

 

Singura mare schimbare de paradigma a fost in 2008 cand niste baieti din State au decis ca trebuie sa o luam de la capat cu totii si chiar sa incepem sa muncim, restul, digitalul care a prins aripi, noile generatii care doresc cu orice pret sa fie gratificati instant, democratizarea crearii si expunerii de content, le consider mai degraba evolutii firesti ale unei societati si implicit lucruri normale de care orice generatie de advertiseri se loveste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related