Viata fara CASH la ADfel 2014: Tuturor ne place cand achita altcineva nota

Viata fara CASH la ADfel 2014: Tuturor ne place cand achita altcineva nota

Raiffeisen Bank vine intre 22 si 24 august la ADfel sa ii rasplateasca pe participantii care tranzactioneaza smart si stiu sa aprecieze timpul liber castigat printr-o Viata fara CASH. Trei dintre cei care platesc cu cardul consumatia de la terasa Fabrica vor avea parte de o surpriza - sa primeasca inapoi contravaloarea consumatiei (in limita a 200 de lei). Mai mult, cei care realizeaza tranzactia cu un card Raiffeisen Bank primesc un cadou instant.

Mai multe experiente de relaxare se vor gasi la standul special Viata fara CASH de la ADfel. Pe platforma viatafaracash.ro, oamenii pot gasi pana atunci o platforma care transforma tranzactiile fara cash in experiente de neuitat si premii smart.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads, Facebook.com/ADfel si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM. ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related