O viata fara cash, o viata fara stres

O viata fara cash, o viata fara stres

Cand mergi cu metroul, auzi tot felul de chestii si iti trec prin cap diferite bizarerii filozofice. O posibila revelatie, alimentata de faptul ca la sfarsit de luna ii auzi pe toti oamenii plangandu-se ca sunt faliti, e ca noi, ca popor, suntem cam porniti impotriva banilor.

Daca documentezi problema, si incepi cu folclorul popular, o sa descoperi intr-adevar ca:

Banul e ochiul dracului.

Banul face din om neom.

Ai bani, ai prieteni. N-ai bani, n-ai prieteni.

Daca vrei sa stii ce parere are Dumnezeu despre bani, uita-te numai la ce fel de oameni ii da.

Bancnotele si monedele nu sunt cea mai mare problema a noastra, atat timp cat le avem, dar faptul ca umblam cu portofelele pline de maruntis si de chitante vechi care se incurca printre hartiile de 5 si 10 lei poate fi destul de frustrant. Avem nevoie de un sistem modern si, daca tot am inceput scotocind prin invaturile din mosi stramosi, si de un folclor modernizat.

Solutia? O viata fara cash.

Ei bine, Raiffeisen Bank  incearca sa aduca si la noi standardele din strainatate si sa ne invete cu metodele smart de a plati. Ultima lor initiativa in sensul acesta este continuarea campaniei Viata  fara cash, care provoaca un cuplu tanar sa calatoreasca timp de 5 luni prin Romania, vizitand locuri inedite, fara a utiliza bani cash pe parcursul excursiei lor. Diana si Andrei sunt tinerii care ne arata ce inseamna sa ai un stil de viata in care metodele smart de a plati si de a-ti organiza banii primeaza, fie ca e vorba de plata cu cardul, de platile online sau la ATM, sau de serviciile Raiffeisen Direct, SmartTel, Raiffeisen SmartMobile. Daca va ganditi sa va indreptati si voi spre o astfel de viata, gasiti detalii despre ele aici.

De fapt, ar fi foarte bine daca v-ati gandi si voi sa duceti o viata fara cash, pentru ca Raiffeisen ii premiaza pe cei care fac pasul cel mare spre administrarea desteapta a veniturilor lor. In fiecare luna, cel care inregistreaza cel mai mare numar de tranzactii folosind metodele alternative de plata castiga o excursie de un weekend intr-un oras din Romania pentru doua persoane si 400 de euro pe card, de cheltuiala. Asa ca, daca te gandeai sa dai o fuga la posta sa platesti facturile, nu mai bine le platesti pe Raiffeisen Online sau prin Direct Debit?

Daca esti genul care nu se poate abtine si vrei neaparat sa le sugerezi lui Andrei si Dianei locuri misto unde sa mearga si unde pot plati fara cash, nu te sfii! Inscrie-le pe site-ul Raiffeisen si poti castiga, prin tragere la sorti, un iPad 4 sau un iPhone 5. Fii atent si la asta: marele premiu al campaniei este un Volskwagen Beetle si il poti castiga la sfarsitul campaniei, prin tragere la sorti, daca metodele alternative de plata s-au lipit de tine si le-ai tot folosit. Campania se incheie pe 30 noiembrie, asa ca nu-ti programa vizite la banca pana atunci – mai bine iti instalezi Raiffeisen Smart Mobile si faci plati si tranzactii din mers.

Acum ca am aflat ca se poate, am capatat si putin curaj ca sa propun mici modificari ale vorbelor populare despre bani. Asa ca poate ar fi mai bine sa zicem:

Cardul sfinteste plata.

Smart Mobile-ul te trece coada rea.

Cash-ul nu merge de multe ori la plata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related