O fata care stie si sa scrie, si sa deseneze. Andreea Chirica despre procesul sinuos al lucrului la „Home Alone”, poem grafic despre depresie si anxietate

O fata care stie si sa scrie, si sa deseneze. Andreea Chirica despre procesul sinuos al lucrului la „Home Alone”, poem grafic despre depresie si anxietate

Opt ani a fost copywriter in agentii: la MullenLowe Romania, Ogilvy & Mather si Propaganda. La un moment dat, in timpul asta, Andreea Chirica si-a amintit ca-i place sa deseneze, pasiune din copilarie. Asa ca, la 25 de ani, a inceput sa schiteze ilustratii cu colegii de la birou, pe care le scanau si se distrau pe seama lor. Dupa ce publicul ei a trecut dincolo de departamentul de creatie, in 2011, si-a lansat prima carte, „The Year of the Pioneer”. La finalul lui 2016, a venit si „Home Alone” - poem grafic despre singuratate si insingurare, in care personajul e tot ea, ca in cazul primei carti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related