[IQads Kadett] Lavinia Gliga (Editor, Decat o Revista): 5+ unelte pentru o poveste mai buna

[IQads Kadett] Lavinia Gliga (Editor, Decat o Revista): 5+ unelte pentru o poveste mai buna

Un ad destept, un brand bine construit, un comunicat de presa bine scris, toate spun o poveste. Transmit idei si mesaje, au personaje, ne implica in actiuni, ne dau de gandit. Cum scrii - sau construiesti - o poveste buna? E chestiune de inspiratie sau de transpiratie? Vom discuta alaturi de Lavinia Gliga (Editor, Decat o Revista) cateva unelte, metode si ponturi care pot fi oricand de-ajutor (si pot face din transpiratie ceva de bine) joia aceasta, de la ora 19:00, la un nou training IQads Kadett, in sediul IQads.

Lavinia Gliga e unul dintre editorii fondatori ai trimestrialului independent Decat o Revista, unde editeaza, coordoneaza si, ideal, scrie povesti dintre cele mai variate. Crede in puterea povestilor de-a ne face oameni mai buni si crede ca ele sunt construite dupa principii valabile indiferent de mediu, platforma sau alta natura.

Trainingul sustinut de Lavinia Gliga este parte din IQads Kadett, program de talent scouting organizat de IQads. Cadetii admisi in program participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii. Participantii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare. Inscrierea se face pe IQadsKadett.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related