Si pan' la urma s-a facut: cartea-album #rezist

Si pan' la urma s-a facut: cartea-album #rezist

In urma cu circa trei saptamani, atunci cand protestele erau in toi, Curtea Veche anunta ca are de gand sa scoata o carte-album cu mesajele cele mai frumoase, mai destepte si mai creative care au fost puse pe pancartele celor iesiti in strada. O anuntau pe pagina lor de Facebook. Proiectul a fost suspendat ca urmare a unui mare sau mic numar de oameni care au reactionat negativ la idee.  Ca e prea devreme, ca ce faceti cu banii, ca nu-i creativitatea voastra, asa ca de ce s-o puneti intr-o carte. Argumente. Iarasi, oamenii au pus frumos pe Facebook decizia. Unora le-a convenit pasul inapoi si l-au perceput ca pe o victorie a curateniei morale impotriva profitorilor. #huo. Altora nu le-a picat deloc bine (exemplu).

Fast-forward trei saptamani, proiectul este finalizat, cartea a iesit, iar majoritarea temerilor par fi, macar partial, date uitarii. Cea mai importanta: chestiunea banilor - e ok sa faci profit de pe urma unor proteste de felul celor din Romania lunii februarie? Cu aceasta ocazie, raspunsul celor de la Curtea Veche a fost: da, daca-l donezi. Si l-au donat celor de la Funky Citizens, un ONG care a facut din Factual un proiect foarte apreciat.

 

 

Unii deja au avut parte de un sneak-peek si zic c-ar fi exact ce a prescris doctorul.

 

 

Altii sarbatoresc punand muzica. 

 

 

In timp ce altii inca mai au ceva de impartit cu echipa care a pus totul la cale.

 

 

Parerea noastra e ca se pot face lucruri misto care la prima vedere pot parea cu agenda. La fel, proiecte altruiste si pline de intentii bune pot deraia oribil catre nefacute cat casa. Nu am spus nimic prin concluzia asta, fiecare crede ce vrea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related