Brandingul Romaniei aruncat in aer intr-un film cu escroci!

Movie: The Brothers Bloom ("Fratii Bloom")
Brands: Cappy, Caddillac, Lamborghini, Mercedes
Touristic Brands: Muntenegru, New Jersey, Grecia, Mexic, Praga, Sankt Petersburg, Tokyo.
Actors: Robbie Coltrane, Adrien Brody, Rachel Weisz

"Fratii Bloom" este un film despre hoti gentlemeni. Se intampla multe ciudatenii in film. Faptul ca o camila bea whisky ar fi un bun exemplu. Sau poate este mai convingator episodul in care un hot de meserie este prins de politie pentru ca a furat un mar de pe o taraba. Dar a meritat, va spune el: "a fost parte a unei revelatii". Ca tot veni vorba de revelatie, pentru privitor ar putea fi aceea ca, pe taraba cu fructe proaspete gasim sucuri Cappy. Asta spune ceva despre pozitionarea marcii nu?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

moisescu gheorghe
acum 14 ani
Draga Alina Galeriu, imi cer scuze, dar, ori delirezi, ori esti mei stupida dacat EBA. Spui tu: "Cazinoul din Constanta, cu arhitectura sa grandioasa, specifica regimului comunist". Este una dintre cele mai mari prostii pe care le-am citit. Revino-ti!
Alina Galeriu
acum 14 ani
@geomoisescu sunt atat de multe lucruri pe care vrei sa mi le spui incat n-ai reusit sa-mi spui nimic. mersi pentru compliment, acum poate imi prezinti un argument.
horia popa
acum 14 ani
Comunistii construiau grandios ? Nu stiam. Cazinoul din Constanta sigur nu e facut in vremea comunistilor oricum. Procedeul de a merge in locatii ieftine sa tragi un film e folosit de cind conteaza costurile de productie, credeam ca stii asta. Ne afecteaza in vreun fel branding-ul de tara, cum spui tu ? Wtf, mai bine puneai niste bancuri cu Alinutza.
Alina Galeriu
acum 14 ani
@ scone_stone Da, comunistii construiau grandios... vezi Casa Poporului. Pe de alta parte, da, cazionul din Constanta e construit inainte de perioada comunista...insa point-ul meu era sa subliniez faptul ca folosirea Cazino-ului pentru a ilustra Sankt Petersburgul a avut la baza, probabil, ideea ca arhitectura grandioasa ar fi un punct comun... poate a fost ambigua fraza initiala. acum e mai clar?
Mihai Reti
acum 14 ani
Draga ...cred ca nu esti la curent cu practiciile iintrenationale nici nu se mentioneaza Romania, pentru ca au dat BANI pe locatii. restul de vezi pe late meridiane sunt GRATIS.

Dar de toata lumea vrea sa primeasca si bani si sa-i apara si numele... ca de Ministerul Culturi sau ce....

cat de brand Toata lumea stie ca suntem o tara de spagari .mincinosi [ ca facem ca dregem, etc] ,A clasei politice inculte si securiste...hahah.. ei vin aici ca au CREW ieftin fara translatori ca in Bulgaria dar cu locatii scumpe...

Mihai Reti
acum 14 ani
Cat despre Lamborghini sa stii ca este cu adevarat TARE. este construit din fibra de carbon care dupa specificatii tehnice intrece cele mai tarii oteluri .Asa ca sarcasmul nu-si are locul.
Mihai Reti
acum 14 ani
Hahah cat despre escrocii avem garla ....ca deja au depasit garnitele tarii...dar de sunt mai de la tara nu asa stilatii....hahahah!


Branded


Related