Yacht Club Regal Roman a redeschis scoala de yachting pentru publicul larg

La inceputul lunii august, s-au reluat la Bucuresti cursurile scolii de navigatie ale Yacht Clubului Regal Roman, destinate publicului larg.
Aceasta este singura scoala de acest gen din Romania prin care absolventii pot intra in posesia certificatului international de competenta (ICC) pentru conducerea ambarcatiunilor cu vele si motor, tip A si tip B.
Brevetul (ICC) da drept titularului sa conduca ambarcatiuni in apele interioare sau in mare libera atat in Romania cat si in Europa.

Numarul in crestere al ambarcatiunilor inregistrate in Romania, a dus la numeroase solicitari de a urma cursurile YCRR.
De asemenea, tot mai multi romani care isi petrec vacantele in locatii exotice sunt interesati sa inchirieze ambarcatiuni, cu panze sau cu motor, pe care sa le conduca singuri.
Absolvind cursurile YCRR, acestia isi vor putea implini visul de a sta la timona unui velier sau a unei barci cu motor pe care sa o conduca fara ajutorul unui navigator "inchiriat".
Cursurile de navigatie ale Yacht Club Regal Roman sunt la a doua editie, iar datorita numeroaselor solicitari nu este exclus ca sa se organizeze si o a treia etapa pana la sfarsitul acestui an.
Durata cursurilor este de opt saptamani, numai in weekenduri, de vineri dupa amiaza pana duminica la pranz si se desfasoara in doua etape: in primele sase saptamani sunt predate cursuri teoretice la sediul YCRR din Bucuresti, iar in ultimele doua saptamani, cursantii au posibilitatea sa practice yachting si cursuri de operator radio pe ambarcatiunile YCRR, la Eforie Nord.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related