[Golden Drum 2009] Millenium Communications nu participa, dar isi sustine colegii de breasla

Nu am inscris lucrari nici la Golden Drum nici in alte competitii. Are Romania sanse la Golden Drum? Imi este greu sa raspund pentru ca nu stiu cine ce inscrie din Romania, nu stiu ce inscriu alte tari, nu stiu cine jurizeaza.

Se ridica PR-ul din Romania la nivelul cerut de o astfel de competitie?
Cred ca da. Dar spun asta in urma multor experiente care ne-au adus la aceasi masa cu agentiile din europa ale Clientilor Millenium Communications acum 5 - 6 ani. La primele astfel de intalniri, ne-am prezentat cu toatre complexele pe care le au romanii dupa ei in astfel de contexte, dar nu ne-a luat mult sa descoperim ca suntem foarte buni. Acest calificativ il dau comparand modul nostru de a gandi si lucra cu cel al colegilor europeni, de fapt ar trebui sa recunosc ca au fost momente in care ne-am gandit nu ca ar fi ei foarte slabi ci ca am fi noi foarte buni dar nu cred asta neaparat si acum. Cred pur si simplu ca ei nu sunt cu nimic mai buni decat noi. O distinctie ar fi totusi importanta: pentru noi Europa si UK sunt lucruri diferite atunci cand vorbim despre standarde in comunicare. Asadar, daca nu vor fi foarte multe campanii din UK la Golden Drum, da, Romania are sanse sa aduca premii in tara. Succes celor ce incearca!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related