Cat de norocos sa fii, ca sa pleci de la ADfel cu limuzina Coca-Cola zero?

Ei bine, nu trebuie sa scrie in horoscop ca azi ai noroc si ca poti sa joci la loto ca sa ti se intample chestia asta! Pentru ca tocmai asta e ideea: esti un om normal; credeai ca pleci din nou acasa cu autobuzul, pe care ar fi trebuit sa-l astepti pana ti-ar fi venit rau sau sa te grabesti sa prinzi ultimul metrou, ca daca nu, iar taxiul: alti bani, alta distractie!

Si, in tabloul asta - care suna cunoscut, nu? – se intampla ceva: la iesire, un valet se apropie politicos de grupul tau si se ofera sa va conduca acasa cu o limuzina de lux.

Este unul din modurile neconventionale in care Coca-Cola Zero si-a propus sa faca imposibilul sa devina posibil la ADfel. Tinerii norocosi care au beneficiat de tratamentul acesta exclusivist aseara vor fi  tag-uiti de urgenta pe Facebook, pentru a fi invidiati public. Putei vedea pozele de aseara aici.

A fost incheierea perfecta pentru prima seara ADfel. De maine, Coca-Cola Zero va face imposibilul sa devina posibil in alte feluri, la fel de neconventionale. Ne vedem la Motoare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related