The Practice desfasoara Campania MegaSurprize pentru Gusto

Pufuletii Gusto si-au propus sa aduca nu numai doza zilnica de optimism, ci si surprize la pachet. Astfel in pungile de Gusto cu Mega-Surprize se gasesc jocuri logice, minijocuri de sah si Piticot, rummy, dar si masinute, tancuri, avioane, elicoptere si biciclete de jucarie, papusele, radiouri portabile si «mutunache fantastoizi».

Campania ruleaza la TV, dar are si o componenta – surpriza: o serie de megasurprize pentru jurnalisti (despre care puteti citi pe ligaoptimistilor.ro/). Astfel, pentru Adina Cojocaru de la “Mami”, pufuletii Gusto au pregatit o bufnita care sa completeze colectia acesteia de bufnite. Pentru Mihaela Calinoiu de la “Story” au pregatit o portie de sushi gigant. Fiind fana James Dean, Anca Rusu de la “Cosmopolitan” a primit un colaj gigant cu poze ale acestuia. Ghivece de flori livrate spontan si-au gasit stapan in persoana Vioricai Rusu, redactorul-sef adjunct de la “Click pentru Femei!”. Pasionata fiind de tot ce tine de Franta, Ailin Ibraim, redactorul sef al revistei “Bolero” a fost surprinsa la birou cu un mic-dejun tipic frantuzesc. Iar eu am primit un costum de printesa, ca raspuns la rugamintile pe care i le-am facut in copilarie lui Mos Craciun.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related