SAP Crystal Solutions a lansat Facebook Friend Network Optimizer

SAP a lansat prin intermediul contului de Facebook o aplicatie care ofera fiecarui utilizator de Facebook posibilitatea de a-si analiza intr-un fel neobisnuit evolutia pe reteaua sociala prin instrumente de tip dashboard, specifice SAP. Fiecare utilizator primeste astfel un raport si o analiza a activitatii sale si a prietenilor sai pe Facebook precum si recomandari de optimizare a scorului obtinut.

SAP Facebook Friend Network Optimizer analizeaza reteaua de prieteni a fiecarui utilizator din perspectiva interactiunii sociale si a impactului pe care activitatea din ultima perioada a influentat evolutia si vizibilitatea retelei: valoarea retelei si pozitia sa in topul utilizatorilor este determinata atat de membrii retelei care contribuie cel mai mult la cresterea interactivitatii acesteia, precum si de ponderea categoriilor de actiuni realizate in ultima perioada de catre utilizator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related