Primul tratament online pentru deficitul de curaj

www.BiggerBalls.ro este primul program terapeutic online ce trateaza problemele deficitului de curaj si de incredere in sine. Oricine poate beneficia gratuit pe website-ul programului atat de consultatie, cat si de diagnostic si recomandari.

Programul BiggerBalls.ro se adreseaza in principal barbatilor, insa au fost observate efecte benefice si asupra femeilor. Terapia recomandata este una de stimulare a vointei, este preponderent psihologica, implicand totodata si exercitii fizice. Tratamentul este personalizat in functie de inzestrarea fiecarui pacient si ofera alternative multiple.

Vizitatorii au doua modalitati prin care pot accesa recomandarile potrivite: prin masuratori fizice si/sau printr-o consultatie online, de tip interviu, condusa de specialistul programului, Dr. Draga Bursuc. Programul este unul revolutionar, propunand excursii de aventura de diverse grade de dificultate pentru stimularea increderii in sine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar