"Piscina de la miezul noptii", cu arome Selected

De 14 februarie Selected a oferit un spectacol savuros indragostitilor de teatru de calitate: "Piscina de la miezul noptii", in premiera, pe scena Teatrului Nottara.
O premiera in sine este "Teatrul meu", cea mai noua companie de teatru bucuresteana, formata din actori de prima mana ai scenei romanesti. Cel care a infiintat "Teatrul meu"este nimeni altul decat regizorul Grigore Gonta, care isi propune sa extinda acest proiect.

Dupa ce s-a "jucat" cu sufletele actorilor in "Iubire", "Crima pentru pamant" si "Numele trandafirului" ; dupa ce a dovedit ca "O scrisoare pierduta" este o piesa atemporala si dupa ce a dirijat trioul Beligan-Dinica-Moraru in "Take, Ianke si Cadir", Grigore Gonta vine cu o piesa de moravuri in "lumea buna" si ne face cunostinta cu personajele din exilul londonez al dramaturgului slovac Peter Karvas.
In piscina "inoata" Marin Moraru, Eugenia Maci, Medeeea Marinescu, Dumitru Rucareanu, Marius Bodochi, Razvan Oprea si Tania Popa, iar Doina Levinta isi pune numele pe afis, semnand scenografia spectacolului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related