colectia adidas Stella McCartney se lanseaza in Romania

adidas si Stella McCartney au pus bazele unei colaborari de succes la inceputul anului 2005 prin lansarea unei colectii dedicate sportului de performanta. adidas Stella McCartney este o colectie unica, fiind pentru prima data cand un designer de renume mondial a creat o colectie de sport pentru femei. Dupa ce primele doua colectii ale anului trecut s-au bucurat de un real succes in intreaga lume (Statele Unite, Japonia si Europa), a treia colectie adidas Stella McCartney, primavara - vara '06, se va lansa si in Romania.

Noua colectie adidas Stella McCartney aduce in plus o noua linie - Tennis, care se alatura celorlalte trei linii deja consacrate (Running, Gym, Swimming). Adugarea noii linii in colectia adidas Stella McCartney a venit in mod natural, dupa cum afirma Stella: "Gandindu-ma la sporturile de vara, primul sport care mi-a venit in minte a fost tenisul, ca unul din principalele sporturi ale sezonului. O linie dedicata tenisului este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna sa abordez si sunt foarte incantata sa introduc aceasta noua categorie pentru colectia primavara/vara 2006."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related