Marketingul Direct. Realitatea din Romania si perspectiva americana.

Marketing Direct - un domeniu nou si inca plin de necunoscute. La Conferinta RoDirect 2006, ARMAD va ofera noi directii si solutii de la asii Marketingului Direct din Europa si SUA. Pe 1 si 2 iunie, la Crowne Plaza, prima conferinta internationala de Marketing Direct din Romania deschide calea spre o abordare moderna si eficienta. Dupa RoDirect 2006 nu veti mai marketa niciodata la fel!

De unde a inceput? Unde a ajuns? Spre ce se indreapta? Si mai ales, cum va ajuta in dezvoltarea afacerilor? e intereseaza ce au facut altii sa le mearga atat de bine? Spre exemplu, americanii? Andrew Thomas ne aduce perspectiva americana asupra MD: tot mai multe companii americane de toate marimile realizeaza ca Marketingul Direct este ACEA cale de a-si dezvolta afacerile intr-o economie globalizata in ascensiune. Firmele de MD isi educa clientii cu privire la ceea ce este si ceea ce nu este Marketingul Direct.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related