Reader's Digest doneaza peste 22. 000 de carti elevilor din zonele afectate de inundatii

Binecunoscuta editura americana Reader's Digest doneaza peste 22.000 de carti unui numar de 250 de scoli din 13 judete, in cadrul unei campanii nationale de donatie de carte, numita "Profesorul tau de cultura generala". Campania desfasurata pe parcursul lunii iunie are ca obiectiv major refacerea patrimoniului cultural si educativ in zone afectate de inundatii sau defavorizate datorita lipsei unor oportunitati economice semnificative de dezvoltare.

Beneficiarii acestei initiative sunt in special elevii din mediul rural. Fiecare judet selectat va primi peste 1.700 de carti de cultura generala, colectii de CD-uri si casete, de o calitate deosebita. In plus, caravana oficiala Reader's Digest va vizita trei dintre zonele cele mai afectate de calamitatile naturale din ultima perioada: Dolj, Galati si Bacau. Cu acest prilej, vor avea loc ceremonii festive in cadrul carora cartile vor fi donate copiilor de catre reprezentantii Reader's Digest. Printre cartile ce vor fi daruite se numara titluri precum: "Descoperiti minunile lumii", "Mari enigme ale trecutului", "Word Power Dictionary".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related