Gatorade, bautura sport nr.1 in lume este in Romania!

Cea mai cunoscuta bautura sportiva din lume este acum prezenta si in Romania! Gatorade este o marca recunoscuta la nivel international, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul bauturilor sport. Gatorade se bazeaza pe o formula stiintifica si se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si persoanelor active. Prin testele facute s-a demonstrat ca Gatorade inlocuieste fluidele si asigura energie pentru activitatea musculara.

Gatorade este o bautura destinata in principal atletilor si persoanelor active pe baza carora s-au desfasurat si cele mai multe studii de pe piata. Oferind un amestec validat stiintific de carbohidrati (6% solutie de carbohidrati) si electroliti (sodiu si potasiu), Gatorade stimuleaza absorbtia fluidelor, ajuta organismul sa-si mentina echilibrul acestora, asigura energie pentru activitatea musculara si ajuta la performanta atletica. Conform studiilor*, Gatorade a dovedit stiintific ca este superioara apei in ceea ce priveste rehidratarea si influenta benefica asupra performantei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related