Parteneriat Phillips - Formula 1 Williams

Divizia de aparate de barbierit electrice Philips anunta incheierea unui parteneriat prin care devine "Male Shaving Partner" al echipei WilliamsF1 pentru anul 2006. Mesajul acestui parteneriat este "mai repede si mai bine". WilliamsF1, fiind una dintre cele mai de succes echipe din istoria campionatelor de Formula 1, devine partenerul perfect pentru marca nr.1 de aparate de barbierit electrice - Philips. Campionatele Formulei 1 sunt urmarite cu regularitate de peste 162 de milioane de telespectatori din peste 170 de tari.

Aceasta colaborare face din Philips sponsorul oficial al celor peste 19 curse WilliamsF1 Grand Prix. Parteneriatul este sustinut prin aparate de barbierit electrice create special, continand logo-urile ambilor parteneri, care vor fi lansate in decursul acestui an si pe piata romaneasca, insotite de o macheta in miniatura produsa dupa varianta originala a masinilor WilliamsF1.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related