Incepe Mountain Dew Urban Fest '06

Mountain Dew Urban Fest este primul festival din Romania care celebreaza cultura urbana. Ajuns la cea de-a doua editie, anul acesta Mountain Dew Urban Fest '06 reuneste o serie de evenimente sustinute de ideea de urban life style - sporturi extreme, street art, after-party-uri si multe alte surprize rezervate de Mountain Dew pentru cei care traiesc viata the urban way.
Festivalul, care se va intinde pe intreaga perioada a verii, consta intr-o suita de concursuri de professional graffiti, in-line skating, skateboarding si MTB/BMX, toate bazate in principal pe freestyle.

Mountain Dew SkatePark Herastrau este locul de intalnire al celor care stiu ce inseamna Do the Dew. Asa ca nu se putea gasi locatie mai potrivita pentru cea de-a doua editie de Mountain Dew Urban Fest. Aventura incepe chiar de sambata, 20 mai, cu Session 1 Urban Fest 2006, concursul international de graffiti - Write4Gold. Pentru prima oara in Romania!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related