Whiskey amestecat cu lacrimi si picaturi de ploaie

Whiskey amestecat cu lacrimi si picaturi de ploaie

Despre casatorie exista aproape la fel de multe bancuri cate sunt despre blonde. Casatoria e totodata si subiectul multor metafore pe care le-am intalnit prin manualele de romana.O astfel de metafora vine de la brandul irlandez de whiskey Tullamore Dew, sub forma celui mai recent spot.

Atmosfera din clip parca striga ”baietii astia sunt in Irlanda”: o zi ploioasa, cer gri, un deal verde si o muzica taraganata pe fundal, in care se distinge destul de bine accentul irlandez. Patru barbati imbracati la patru ace urca dealul, cu capetele in pamant si cate un pahar in mana. Se opresc in fata unei biserici, langa un cimitir, unde cinstesc un pahar pentru Jerry. S-ar parea ca Jerry este raposatul lor prieten, pana cand mireasa lui apare stralucitoare si entuziasmata si il cheama la altar. Ceilalti trei continua sa il deplanga si sa bea whiskey-ul, amestecat cu lacrimi si picaturi de ploaie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related