HP Photosmart 2610 All-in-One

In aceasta toamna, HP a lansat unul dintre cele mai complete multifunctionale cu jet de cerneala, solutia ideala atat pentru utilizatorii casnici care doresc functii multiple de imprimare, copiere, scanare sau prelucrare de fotografii, cat si pentru birourile mici si mijlocii: HP Photosmart 2610 All-in-One.

Indiferent de functia folosita, HP PS2610 AiO realizeaza sarcina atribuita in cel mai rapid mod cu putinta, la cea mai buna calitate posibila, oferind totodata o interactiune cu utilizatorul extrem de placuta si prietenoasa. Chiar daca doriti sa imprimati, sa scanati sau sa copiati un document, noul HP All-in-One o va face la o viteza de pana la 30 ppm pentru documentele alb-negru si de pana la 20 ppm pentru cele color, la o calitate foarte buna. Fotografiile 10x15 cm pot fi imprimate in doar 27 de secunde, la o calitate superioara procesului traditional de procesare de fotografii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related