Pentru Indesit Company viata incepe la 30 de ani!

Indesit Company, noi valori pentru a castiga provocarile viitorului.

Cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintare, Indesit Company si-a dezvaluit noua viziune asupra viitorului. Aceasta va fi construita pe valorile specifice si va deschide o noua etapa in dezvoltarea companiei, pentru ca, sub noul nume, sa faca fata provocarilor competitiei la nivel mondial.

"Initial am fost o firma italiana care s-a extins in Europa. Astazi am devenit o companie europeana cu "suflet" italian. Pentru noi, viata incepe la 30 de ani", a declarat Vittorio Merloni, Presedintele Indesit Company, citand sloganul campaniei de imagine care va aparea in marile publicatii din Europa.
Un nume international. Un studiu de piata efectuat de compania Eurisko in Europa a dezvaluit faptul ca 80% dintre actionarii si angajatii Indesit Company sunt de parere ca noul nume al companiei intareste legaturile dintre aceasta si marca, iar 60% dintre acestia cred ca noul nume va juca un rol important in cresterea vizibilitatii internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related