Astral a primit certificarea sistemului de Management de Mediu si reatestarea calitatii serviciilor

Astral Telecom, cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania, anunta obtinerea Certificarii pentru sistemul de management al mediului ISO 14001:1996, implementat in cadrul companiei. ISO 14001:1996 este standardul international pentru sistemele de management al mediului, este promovat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) si ofera organizatiilor un cadru comun pentru administrarea aspectelor de mediu. Acesta certificare conduce la imbunatatirea sistemului de management al mediului si are ca efect facilitarea schimburilor comerciale si imbunatatirea performantelor ambientale la nivel global.
Sistemul de management al mediului implementat in Astral, politica companiei si obiectivele de mediu au fost evaluate potrivit standardului SR EN ISO 14001:1996 in cadrul unui audit extern ce a avut loc la sfarsitul anului 2004; ASTRAL TELECOM S.A a demonstrat ca indeplineste toate cerintele standardului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related