11 ani de Temerarii: Asociația Little People România anunță cea de-a 11 ediție a Galei de Crăciun pentru tinerii supraviețuitori de cancer

11 ani de Temerarii: Asociația Little People România anunță cea de-a 11 ediție a Galei de Crăciun pentru tinerii supraviețuitori de cancer

În perioada 17-19 decembrie 2018, Cluj-Napoca va găzdui 250 de tineri supraviețuitori de cancer, membri ai Comunității Temerarii – Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer.

Evenimentul marchează 11 ani de întâlniri naționale a foștilor pacienți, care aparțin comunității fondate de către Asociația Little People România, tratați în toate cele 13 secții de onco-pediatrie cu care Asociația colaborează, pentru a sărbători victoria asupra bolii și pentru a trăi emoția revederii altor tineri care au trecut prin experiențe similare. Așa cum mulți supraviețuitori se destăinuie, nu ai cancer o dată și după, nu mai ai.

Temerarii este acum marca înregistrată și un nume asociat supraviețuirii, un exemplu de implicare activă. Dezvoltarea primelor campanii de comunicare a mesajului supraviețuirii, aportul financiar la crearea primei camere de joacă și terapie din Iași, contribuția la materialele și instrumentele terapeutice folosite de specialiștii Little People în spital, premiile câștigate în competiții care valorifică implicarea socială și voluntariatul sunt doar câteva dintre reușitele acestei comunități care a schimbat total percepția asupra supraviețuirii în România.

Punctul culminant al Întâlnirii Anuale de Iarnă va fi mult așteptata seară a elegantei Gale de Crăciun, care va avea loc în data de 18 decembrie, începând cu orele 19:30, în cadrul Grand Hotel Italia.

Reprezentanții media sunt invitați să închine un pahar de șampanie în onoarea victoriei tinerilor supraviețuitori de cancer, la recepția evenimentului.

 

,,Gala de Crăciun Temerarii este sărbătoarea supraviețuirii și a victoriei. De abia aștept să-i revăd. Unii dintre aceștia tocmai au devenit părinți, alții se bucură de reîntoarcerea la locul de muncă, sau de succesul obținut la ultimele examene la facultate. Pe fiecare dintre ei noi i-am întalnit când singurul lucru rămas era speranța, iar la Gală îi reîntâlnim bucurându-se de viață și momente prețioase alături de semenii lor. Acesta a fost scopul comunității pe care am creat-o încă din 2006, de a le oferi o singură mare familie în care cancerul nu este tabu, iar vocea lor este auzită.”,  Katie Rizvi (fondator Comunitatea Temerarii)

Mulțumiri speciale revin sponsorilor și partenerilor locali care au făcut acestă întâlnire posibilă. Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală, făcând parte din proiectului Întâlnirea de iarnă a tinerilor supraviețuitori de cancer, desfășurat în perioada 01.11.2018-19.12.2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related