Târgul IT&C - Job-uri pentru o generație

Târgul IT&C - Job-uri pentru o generație

Ajuns într-un an terminal sau în momentul în care fiecare student se vede nevoit să își găsească un job, internship sau stagiu de practică. Pentru toți dintre aceștia, Târgul IT&C, eveniment organizat de LSAC București, reprezintă un mod prin care tinerii pot lua contact direct cu membrii companiilor din domeniul IT&C și afla ofertele de muncă disponibile!

Aflat deja la cea de-a 12-a ediție, evenimentul reușește să le ofere participanților posibilitatea a înțelege procesul de recrutare al celor mai mari companii din România și nu numai, dar și de a lua parte la conferințele susținute de către aceștia.

În zilele de 9 și 10 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare va reprezenta locul în care se va desfășura cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 - 17:00, timp în care cei prezenți pot trece pe la standurile companiilori și se pot bucura de surprizele pregătite.

De asemenea, pentru ca totul să fie cât mai simplu și eficient, pe site-ul targ.lsacbucuresti.ro , la secțiunea Contul Meu, fiecare își poate crea un cont unde să-și încarce CV-ul. Pe parcursul evenimentului, cei interesați de ofertele companiilor, pot comunica reprezentaților de la stand codul de aplicare, format din 4 cifre. Astfel, aceștia vor avea ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia!

Pe lângă acest lucru, evenimentul cuprinde și o serie de quiz-uri, venite din partea companiilor, prin care acestea vor testa participanții prezenți.

Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit. Cariera ta începe la Târgul IT&C.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related