Caravana Cinemobilul continuă călătoria prin țară: seri de filme în aer liber toată luna august

Caravana Cinemobilul continuă călătoria prin țară: seri de filme în aer liber toată luna august

Cinemobilul, cea mai accesibilă caravană de film din România, își continuă drumurile prin țară, oferind experiența unui cinematograf în aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte țării, care nu au în mod obișnuit posibilitatea vizionării de filme în aer liber. Peste 20,000 de persoane au participat la proiecțiile de film din acest sezon, organizate în luna iunie și iulie, Cinemobilul ajungând în 24 de orașe din 16 județe din țară. Programul de filme a inclus animații din ultimii 2 ani, precum Berzele / Storks sau Viața secretă a animalelor / Secret life of pets, vizionări atractive pentru întreaga familie, publicul-țintă fiind copiii.

21 de orașe din 15 județe ale țării vor fi vizitate de Cinemobilul în luna august. Următoarea oprire a caravanei este mâine, 1 august, la Odorheiu Secuiesc și vineri, 2 august, la Mediaș. Proiecțiile de film vor începe la ora 21:00 și se vor desfășura în parcările magazinelor Kaufland din aceste orașe. 

În calendarul proiecțiilor de film din luna august au fost incluse următoarele localități: Vatra Dornei (5 august), Rădăuți (6 august), Botoșani (7 august), Suceava (8 august), Fălticeni (9 august), Petroșani (12 august), Drobeta Turnu Severin (13 august), Tîrgu Jiu (14 august), Sebeș (15 august), Râmnicu Vâlcea (19 august), Craiova (20 august), Slatina (21 august), Sibiu (22 august), Sighișoara (23 august), Zalău (26 august), Piatra Neamț (27 august), Pașcani (28 august), Iași (29 august), Roman (30 august).

Cu sprijinul Kaufland Romania, Cinemobilul va ajunge în următoarele luni în orașe din toată țara, având ca obiectiv accesibilizarea experiențelor cinematografice la nivel național. Activitatea caravanei se va extinde până în luna noiembrie.

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect organizat de Asociația Cinemobilul, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN) și al Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

Susținut de: Kaufland Romania.
Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQads.
Parteneri media locali: Radio România Cluj

 

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related