O bătălie pe viață adevărată

O bătălie pe viață adevărată

Bibliotecile, sărmanele, nu mai pot face față concurenței. Internetul și gașca lui le lasă fără oameni – am fi spus noi, dacă ne-am da voie să exagerăm. Dar reclama asta le întoarce pe dos. Ne propune o altă viziune asupra viitorului. Unul cât se poate de apropiat.

Din primele secunde am crezut că Noe intră în altarul internetului. A convocat o ședință de urgență, în care vârstnicii online-ului caută cum să construiască o strategie de comunicare de criză. Noe, de fapt, e un vrăjitor WWW (a nu se confunda cu wrestlingul și WWE). Și vrăjitorul, de fapt, e Nick Offerman. Daaaa, da, personajul preferat al meme-iștilor.

Pe un ton serios, apocaliptic, Nick anunță despre puterea bibliotecilor, care atrag în mrejele lor oameni reali, adevărați, fără filtre și măști cu urechiușe. Toate astea pentru a promova Reaching Across Illinois Library System (RAILS), un sistem care sare în ajutor bibliotecilor.

Finalul se arată fericit, că s-a ajuns la o concluzie împăciuitoare: internetul și bibliotecile pot coopera. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related