Family Hub cu supereroi, pentru mai multă energie acasă

Family Hub cu supereroi, pentru mai multă energie acasă

În această perioadă de pandemie, stăm cu familia mai mult acasă. Toți suntem în căutarea celor mai bune soluții pentru a avea mai multă energie și a putea funcționa împreună sub același acoperiș. Acasă a devenit un Family HUB, unde părinții țin ședințe la biroul din sufragerie, copiii au diferite activități on-line în camera lor și toată lumea învață să coopereze și să fie cât mai creativă. În sprijinul părinților și copiilor este acum la Itsy Bitsy FM, noul SuperErou Energy Kid și pastila Tehnologie de ACASA 2.0. 

Energy KID este noul Super Erou de la Itsy Bitsy, prieten bun cu specialiștii Enel. El îi invită pe copii dimineața la Clasa Virtuală în Zoom, alături de Itsy și Bitsy. Aici descoperă și impărtășesc noi experimente cu și despre energie, își prezintă proiectele, care pot fi premiate la Expoziția Virtuală.

„Sunt Energy KID, iar să fii prieten cu eneregia așa cum sunt eu, e priză! Puterea mea este activarea resurselor de energie și mereu când găsesc un cablu sau o sârmuliță, mi se aprinde un beculeț și am imediat un experiment în minte”.

În multe familii există un mic specialist, care este curios să afle cum funcționează tehnologia, cum s-a descoperit energia electrică și ce se poate face util cu ea. Acești mici inventatori sunt invitați de Energy KID și Spinner să participe la Clasa Virtuală și să se înscrie in concurs cu idei și proiecte pentru Expoziția Virtuală despre energie.

Părinții sunt invitați să asculte în emisiunea Happy Music, pastila de tehnologie - Tehnologia de acasă 2.0 pentru a afla ce noutăți tehnice îi pot ajuta să câștige mai mult timp și confort în familie. Ascultătorii pot intra în concurs, spunând cum contribuie energia și tehnologia la confortul casei lor și câștigă unul dintre premii.

Energy KID vine zilnic cu informații noi despre energie și tehnologie la Clasa Virtuală, unde adună la un loc toți micii inventatori. 

 

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie si Enel Energie Muntenia sunt principalii furnizori de energie din țară, iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related