Un an cu ITSY BITSY FM

De ziua Sfantului Nicolae Itsy Bitsy Fm implineste un anisor. Singurul post de radio pentru copii din Europa a adus celor mici emisiuni educative si interactive si a organizat evenimente care au incitat imaginatia si creativitatea prichindeilor. Cei mai buni prieteni ai copiilor Itsy, Bitsy, Aranburu, Zimitot, Magicianul, Zapa, Mastera si Piticul si Zana Norilor sarbatoresc in studioul Itsty Bitsy FM si invita in aceasta seara pe toti copiii ascultatori sa le fie alaturi. Mos Nicolae a pregatit tuturor surprize dintre cele mai dulci insotite de basme romanesti.

"Anul trecut, de Sfantul Nicolae, copiii din Bucuresti au primit cel mai mare loc de joaca, Radio Itsy Bitsy FM. In aceasta perioada am daruit micilor fani emisiuni realizate impreuna si alaturi de ei prin care am incercat sa fim o alternativa vesela in educarea corecta si sanatoasa a copiilor nostri " declara Nadia Tataru, director Itsy Bitsy FM.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related