Fabrica Salonta sarbatoreste 30 de ani de experienta

Fabrica Salonta sarbatoreste anul acesta 30 de ani de experienta, fiind una dintre cele mai vechi fabrici de mezeluri din Romania. La Salonta se fac numai mezeluri premium, din categoria crud-uscate, cu si fara mucegai: celebrul Salam de Sibiu, Salamul Carpati, Salamurile Padis, Paprika, Salonta si Banatean - dar si salamuri fierte, afumate si uscate precum Salamul de vara uscat. Oferta Salonta mai cuprinde si carnati, de asemenea crud-uscati - carnatii Jandarm, carnatii Paprika, Plai sau Csabai.

Situata in localitatea Salonta, judetul Bihor, fabrica Salonta continua strategia de aliniere la standardele europene, primul pas fiind deja realizat prin implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pozitii

Sectiune



Related