Colecţia Dana

Colecţia Dana

Deci Dana Budeanu a dat cancel la Curtea Veche și Diverta pentru că donează cărți vaccinaților. Şoocant! Trebuie să recunosc, de fiecare dată cand îmi cumpăr cărți, intru pe pagina Danei, să văd ce mai recomandă. Niște conspiracy, sci-fi, roman politic, dramă de budoar. Am chiar o secțiune în biblioteca mea care se numește “Colecția Dana”.

Glumesc. Nici n-o cunosc pe femeie. Adică am auzit de ea, e imposibil să îti scape, dar altfel nu ştiu ce citeşte în general, care sunt lecturile ei preferate. 

Revenind la lucruri mai serioase, mi se pare incredibil cum poate să viralizeze temele. Cred c-o să crească masiv vânzările la Curtea Veche, iar Diverta mai scapă încă un an de amenințarea de faliment… E interesant cum propaganda antivaxxerilor atinge și astfel de zone, cum ar fi piața cumpărătorilor de carte. Dar și mai interesant este modul în care mesajul ei ajunge peste tot. Eu am aflat de la Lucian Mîndruță, care a adunat 16k like-uri la postare.

Iulian Tănase a început, ironic, grupul #alăturideDanaBudeanu.

#AlăturiDeDanaBudeanu @danajustlove + @iuliantanase5 = just love

Posted by Iulian Tănase on Monday, May 10, 2021

 

Poate că o soluție la problema Dana Budeanu ar fi anularea ei? Sau ne plac, de fapt, scandalurile și polarizarea? ...

Oricum, important e că reacţia editurii a fost neaşteptată, dar mult aplaudată şi foarte comentată. 

La altceva ma gândesc, totuși: de ce nu cumpără Dana Budeanu Curtea Veche și decide ea strategia de marketing? Într-o prima fază, la o căutare scurtă prin youtube-ul ei, am găsit câteva titluri magistrale cu care și-ar putea începe seria:

  • Verdict politic (sau conspirațiile Danei)
  • Amețitele și Mafioții, drama by Dana Budeanu
  • Vedete spălate pe creier (sau confesiunile Danei)
  • Bonus, la cumpărare: o seringă cu Sputnik, placată în aur!
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related