Burger King a ales Initiative pentru operatiunile de Media Buying & Planning din sase piete

Burger King a anuntat selectarea agentiei Initiative pentru operatiunile sale de media buying & planning pe sase piete importante pentru compania americana. In prezent, Initiative se ocupa de operatiunile de media buying & planning pentru Burger King din Olanda, Mexic si Spania, la care se vor adauga si Germania, Suedia si Marea Britanie.

Cu aceasta ocazie, Gilian Smith, Senior Director Media and Interactive Burger King, a declarat: "Suntem convinsi ca agentia Initiative, cu care vom lucra in sase din pietele noastre cheie, va avea o contributie importanta la construirea unei abordari inovative in actiunile noastre de media buying & planning. Initiative a demonstrat deja ca ne este partener de incredere in Mexic, Spania si Olanda, iar acum asteptam cu nerabdare sa beneficiem de expertiza lor, mai ales in domeniul marketingului digital, si in Marea Britanie, Germania si Suedia."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

DictionarRelated