Iuliana Stere este New Media Manager la Initiative Romania

In varsta de 26 de ani si cu o experienta de peste 4 ani in comunicare, Iuliana Stere va gestiona comunicarea online pentru intreg portofoliul de clienti ai grupului de companii din care face parte Initiative, printre acestia numarandu-se branduri precum: Orange, GSK, MOL, BMW, Johnson&Johnson, Austrian Airlines, Millennium, Bayer etc.

"Sunt sigur ca Iuliana va continua cu succes extinderea investitiilor in mediul digital, iar experienta ei va contribui la dezvoltarea comunitatii digitale Initiative. Ma bucur sa fi facut parte din acest departement care mi-a oferit o noua perspectiva asupra business-ului online si mi-a deschis noi orizonturi catre pozitia mea de acum la Httpool.", afirma Laurentiu Pop, ex New Media Manager Initiative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related