Sony Ericsson celebreaza Premiile MTV Europe 2006

Sony Ericsson este sponsorul oficial al Premiilor MTV Europe 2006, eveniment organizat anul acesta la Copenhaga pe 2 noiembrie. Lider mondial in producerea de telefoane mobile cu specificatii muzicale, Sony Ericsson intelege sinergia existenta intre utilizatorii sai si evenimentul ce va reuni cele mai importante nume din domeniul muzicii si al entertainmentului.

"Premiile MTV Europe reprezinta unul dintre cele mai mari evenimente din industria muzicala si prin urmare o oportunitate pentru Sony Ericsson de a sublinia pasiunea pentru muzica si competenta transpusa pe telefoanele Walkman", declara Stefan Streit, Vice presedinte al Sony Ericsson, Seful Departamentului de Marketing in Europa de Vest. "De asemenea, premiile MTV Europe se bucura de o popularitate fenomenala la nivel mondial, astfel ca suportul nostru pentru eveniment ne pozitioneaza direct in mijlocul iubitorilor de muzica."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related