Managerul eficient - Mark Horstman | Editura Curtea Veche, 2017

Managerul eficient - Mark Horstman | Editura Curtea Veche, 2017

Mark Horstman divulgă strategiile, tehnicile și instrumentele care vă pot revoluționa mediul de lucru!

Mark Horstman este cofondatorul faimoasei firme de consultanță Manager Tools, care asigură consilierea managerilor de top din numeroase companii multinaționale. A realizat, alături de Michael Auzenne, Manager Tools Podcast, cel mai ascultat podcast de business din lume, câștigătorul mai multor premii People’s Choice, descărcat lunar de milioane de persoane.

Adevărații lideri își conduc mereu echipele spre succes, indiferent de domeniul în care activează: sunt coordonatori excelenți și știu să_și optimizeze în permanență performanța, câștigând admirația și respectul celorlalți.

Bazată pe o metodologie care și-a dovedit eficiența, cartea de față dezvăluie câteva comportamente manageriale esențiale care vor duce la creșterea productivității — prin construirea de noi relații, prin consolidarea încrederii reciproce, prin delegarea sarcinilor, printr-o comunicare mai eficientă.

Această carte oferă îndrumări neprețuite, practice, pentru toți managerii.
Marc Grainger

Dacă vrei să fii eficient în conducerea unei corporații, citește neapărat această carte.
Phil Radford

Mark Horstman a făcut din management ceva extrem de simplu și de pragmatic.
François Hisquin

 

MARK HORSTMAN este cofondator și managing partner la Manager Tools LLC, producătorul podcastului de business numărul 1 în lume, Manager Tools, care a fost descărcat de peste 250 de milioane de ori. Instrumentul oferă coaching și formare pentru manageri, cadre de conducere și organizații, în vederea optimizării eficacității acestora. A primit de trei ori premiul „Business Podcast of the Year“.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Effective Manager
Ediția 2017, paperback
Traducător: Nicoleta Dascălu
Dimensiuni: 13 x 20 cm
240 pagini
ISBN: 978-606-588-972-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related