Tuborg Christmas Brew stabileste albastru drept culoarea la moda pentru sarbatorile de iarna

Pentru al saptelea an consecutiv, compania URBB lanseaza Tuborg Christmas Brew, singura bere din Romania creata special pentru sarbatorile de iarna. Respectand traditia, marca Tuborg Christmas Brew va fi prezenta pe piata, in editie limitata, in perioada 4 noiembrie - 31 decembrie, pentru a completa atmosfera de sarbatoare. In spiritul Tuborg Christmas Brew, compania URBB lanseaza an de an aceasta bere speciala de sarbatori prin actiuni neconventionale organizate in fiecare week-end in perioada 6 noiembrie -10 decembrie in baruri si puburi din intreaga tara.

In fiecare sambata din luna noiembrie si in prima saptamana din decembrie au loc DJ Party-uri, in paisprezece orase ale tarii. Totodata, Caravana Tuborg Christmas Brew porneste din nou la drum poposind, pana pe 10 decembrie, in aproape toate orasele mari ale tarii. In plus, pana la sfarsitul anului, site-ul www.tuborg.ro va sta la dispozitia iubitorilor berii Tuborg Christmas Brew, care vor avea ocazia sa descopere aici jocuri si multe alte elemente atractive dedicate lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related