Școala de vară Assamblage dedicată bijuteriei contemporane și liceenilor

Școala de vară Assamblage dedicată bijuteriei contemporane și liceenilor

Institutul de artă și design Assamblage organizează prima ediție de Școală de vară dedicată bijuteriei în perioada 18-22 iulie 2022. Adolescenții cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani pot aplica până pe data de 13 iulie, completând formularul de înscriere.

Primul proiect de tipul „Școala de vară” dedicat bijuteriei își propune să ofere adolescenților curioși și entuziaști un timp și un spațiu de creație în care să descopere procesul și tehnicile de manufacturare a bijuteriei contemporane. Timp de 5 zile, cei 10 adolescenți selectați vor lucra alături de profesorii și designerii de bijuterie contemporană David Sandu și Andreia Gabriela Popescu la proiectul bijuteriei lor.

De ce o Școală de vară dedicată bijuteriei?

Când anul școlar se încheie, vara rămâne liberă descoperirii pasiunilor, hobby-urilor și a tuturor activităților care ne fac fericiți, nu? Școala de vară pe care Assamblage o propune vine în ajutorul acestor căutări și propune dezvoltarea unui nou skill, unui nou hobby ce poate deveni și carieră: bijuteria.

De ce să te înscrii?

Știm că vorbim acum cu liceeni, așa că, haideți să vă facem un super pitch! 

Cum ar fi să poți, în sfârșit, să porți acel inel pe care îl tot căutai, acel inel care să te reprezinte, acel inel care este sinteza personalității tale? La Assamblage, între 18 și 22 iulie îl vei putea face de la zero învățând de la doi dintre cei mai apreciați designeri de bijuterie contemporană din România. 

Ce îți propunem noi este o super provocare pe care dacă o accepți vei descoperi o nouă lume a manufacturii. La finalul Școlii vei rămâne nu doar cu informațiile tehnice și teoretice despre lucrul cu argintul sau montarea de pietre semipretioase, ci și cu experiența inelului făcut de tine pas cu pas.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related