Refugiul - Teatru Senzorial

Refugiul - Teatru Senzorial

Timișorenii sunt invitați în luna Noiembrie să descopere ce este teatrul senzorial și să pornească în călătorie în lumea simțurilor și a emoțiilor. Stagiunea Open Minds aduce în fața publicului timișorean spectacolul senzorial Refugiul.

Program:

5 Noiembrie Premieră
6 Noiembrie
12 Noiembrie
13 Noiembrie
26 Noiembrie
27 Noiembrie
3 Decembrie
4 Decembrie

Într-o lume ce se află într-o fugă continuă, găsirea propriului Refugiu devine un act de supraviețuire.

Intrarea se face numai cu încrieri la teatrusenzorial.ro/refugiul.

“Refugiul” este un spectacol de Teatru Senzorial Labirint ce invită spectatorii într-o experiență performarivă, imersivă și terapeutică, o meditație activă asupra societății pe care am construit-o în jurul nostru. Spectacolul chestionează felul în care societatea este croită pe nevoile noastre emoționale și sociale, de ce ne simțim singuri în orașe aglomerate și cel mai important, de ce unelte ne putem folosi ca să ne imaginăm societatea viitorului?

Un spectacol de Teatru Senzorial e ca o călătorie prin propriul tău subconștient.

Teatrul Senzorial este o formă de teatru imersivă și interactivă, în care spectacolul ia forma unei călătorii pe care fiecare spectator o trăiește ca pe o poveste în care el este personajul principal. Teatrul Senzorial este o formă de teatru cu efect terapeutic, în care este folosită muzică live, tehnici de meditație ghidată și sound healing. Explorând Labirintul spectacolului vei fi legat la ochi. Acest aspect îți va retrezi simțurile adormite, îți va ascuți instinctul și va aduce la suprafață o conștiință mai profundă și latentă.

Ce se află la capătul Labirintului? Putem prin Teatru să construim o societate mai bună? Vino și vei afla.

Spectacolul are loc la FITT, Casa Tineretului, str. Arieș nr 19

Înscrierile la teatrusenzorial.ro/refugiul.

Spectatorii sunt rugați să vină cu 5 minute înainte de ora rezervării. Experiența labirintului este individuală.

“Refugiul” este un spectacol de Teatru Senzorial Labirint dezvoltat în cadrul proiectului Open Minds II de către Asociația Teatrul Experimental Senzorial, în regia lui Sebastian Dobrescu conceput împreună cu o echipă de 60 de voluntari.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timișoara și a Consiliului Local Timișoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related