Participă gratuit la atelierele “Artă în lucru”, cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Participă gratuit la atelierele “Artă în lucru”, cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Participă gratuit la atelierele “Artă în lucru”, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, organizate în București de către Save or Cancel, cu sprijinul Ministerului Culturii.

Proiectul Atelierele „Artă în lucru” propune o serie de 6 ateliere educative, în perioada 15 - 31 Ianuarie 2023, cu ocazia sărbătoririi Zilei Culturii Naționale, susținute de artiști recunoscuți – Serebe, John Dot S, Sandi.

Ești invitat/ă să descoperi cele șase ateliere de artă urbană din cadrul proiectului Atelierele “Artă în lucru”, creat de Save or Cancel cu susținerea Ministerului Culturii. Atelierele de artă urbană și desen aplicat sunt susținute de unii dintre cei mai apreciați și activi artiști din comunitatea street art: SerebeJohn Dot S și SANDi. Participarea este gratuită, iar cei prezenți vor primi toate materialele necesare. În plus, participanții vor avea ocazia să lucreze și să schimbe idei cu artiștii preferați.

Oricine este binevenit să participe, indiferent de vârstă* sau abilități. Chiar dacă nu ești artist/ă sau fan/ă al/a artei stradale, aceasta este o oportunitate excelentă de a descoperi acești artiști extraordinari și lucrările lor într-un mod inedit și participativ.

*copiii vor participa împreună cu părinții sau alți adulți care îi însoțesc.

Proiectul cultural Atelierele „Artă în lucru” continuă demersul revistei „Artă în lucru” de a susține, cu ajutorul artiștilor recunoscuți, educația artistică non-formală pentru toate categoriile de public, indiferent de pregătirea acestora. Implicând artiștii în crearea atelierelor, proiectul oferă participanților oportunitatea de a dobândi de la artiști, nemijlocit, informații practice despre tehnici de creare a lucrărilor de artă, dar și despre activitatea și motivația acestora.

Calendarul atelierelor “Artă în lucru”, ediția Ziua Culturii Naționale 2023:

  • 15 Ianuarie, 15:00 - 17:00:Atelier I cu Serebe – desen pe autocolant (stickers)
  • 20 Ianuarie, 15:00 - 18:30:Atelier II cu John Dot S – street art
  • 21 Ianuarie, 15:00 - 17:00:Atelier III cu SANDi – desen
  • 27 Ianuarie, 15:00 - 18:30:Atelier IV cu John Dot S – street art
  • 28 Ianuarie, 15:00 - 17:00:Atelier V cu SANDi – desen
  • 29 Ianuarie, 15:00 - 17:00:Atelier VI cu Serebe – desen pe autocolant (stickers)

Din dorința de a oferi tuturor participanților spațiu și timp cu artiștii invitați, numărul de locuri la aceste ateliere este limitat.

Înscrie-te din timp folosind formularul de participare sau trimițând un email la adresa [email protected].

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Ministerului Culturii.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Lente
Parteneri media: Radio România CulturalIgloo, ZeppelinThe InstituteIQadsRevista AtelierulTeen PressRevista GolanLa pas prin Brașov, Modernism.roLitera9Agenția de CartePropagarta

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related