Apel deschis pentru lucrări artistice “Artă în lucru, nr. 2”

Apel deschis pentru lucrări artistice “Artă în lucru, nr. 2”

Apelul deschis “Artă în lucru, nr. 2″ își propune să identifice, să premieze și publice trei lucrări artistice participativePropunerile vor investiga metode inovatoare de interacțiune cu publicul, care are un rol activ în crearea lucrărilor.

Înscrie-te în cadrul apelui deschis pentru publicarea în paginile revistei “Artă în lucru, nr. 2″. Participă cu o lucrare artistică sub formă unui set de instrucțiunijoc (cuvinte încrucișate, integrame, labirint, unește punctele), schiță de coloratquest, etc. care ocupă maxim o pagină, format A4 portraitutilizând doar negru. Lucrările selectate de public, în urma votului pe platforma feeder.ro vor fi premiate și tipărite în cadrul revistei “Artă în lucru, nr. 2”, alături de o serie de artiști locali contemporani și super activi.

Poți participa la acest apel deschis cu maximum o propunere. Selecția lucrărilor premiate este realizată de către public, prin vot anonim online pe site-ul revistei feeder.ro. Lucrările înscrise în acest apel deschis vor răspunde cerințelor specifice apelului, așa cum sunt descrise în Regulamentul apelului deschis Artă în lucru, nr. 2.

Propunerile vor fi transmise în format digital, completând formularul de participare disponibil.

Proiectul editorial “Artă în lucru, nr. 2″ este produs de Save or Cancel (Cristina PopaAndrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Revista Golan, Agenția de carte, Modernism.ro, Propagarta

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related