12 echipe din întreaga Românie concurează în turneul final Esports Kings, cel mai mare circuit de esports organizat vreodată în România

12 echipe din întreaga Românie concurează în turneul final Esports Kings, cel mai mare circuit de esports organizat vreodată în România

Câștigătorii vor împărți premii în valoare 15.000 de euro.

Esports Kings, turneul de esports pentru jucători casual, găzduit în 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, se apropie de încheiere. Turneul final se desfășoară weekendul acesta, sâmbătă și duminică, începând cu ora 13.00, la Mega Mall București.

Fanii jocurilor pe computer Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends se vor duela pentru a ajunge la marele premiu.

Până acum, Esports Kings a avut etapele locale la Promenada Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, City Park Constanța, Shopping City Timișoara și Promenada Sibiu.

Finaliștii, în total 12 echipe, vor concura în semifinala și finala de la Mega Mall București, pe 15, respectiv 16 iulie. Competițiile vor fi transmise LIVE pe voyo.ro, și vor putea fi urmărite de oriunde și pe orice dispozitiv.

În total, la startul Esports Kings s-au înregistrat 5.400 de gamers și peste 370 de echipe. Conturile de social media ale Esports Kings au explodat în ultimul timp, atingând cifre impresionante: peste 850.000 de aprecieri, peste 2.8 milioane de impresii și un reach de 2.6 milioane.

Mall-urile se îndreaptă din ce în ce mai mult spre a fi și centre de entertaiment importante și nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc să lansăm acest trend în România, și anume ca mall-urile să fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video și esports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luăm în considerare repetarea în fiecare an și nu doar în România, ci și în centrele comerciale pe care le avem în alte țări”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing în cadrul NEPI Rockcastle.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle și este organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Nexus Gaming. Parteneri media: VOYO și Sport.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related