Ven Ven International Dance Festival revine cu o ediție spectaculoasă și peste 50 de artiști. Evenimentul care îmbină muzica pasională cu dansurile latino se întâmplă la Iași între 1 și 4 noiembrie

Ven Ven International Dance Festival revine cu o ediție spectaculoasă și peste 50 de artiști. Evenimentul care îmbină muzica pasională cu dansurile latino se întâmplă la Iași între 1 și 4 noiembrie

Ven Ven International Dance Festival crește și se deschide cu grație către o audiență generală! Ediția din 2024 se va desfășura între 1 și 4 noiembrie. La ediția din acest an vor participa peste 50 de artiști și vor fi 2 zile de concerte live într-o locație emblematică din Iași.

Ediția Ven Ven Festival din 2024 promite să fie un eveniment fastuos care, de-a lungul celor patru zile, reunește peste 50 de artiști, muzicieni, dansatori profesioniști din întreaga lume, dar și oameni pasionați de distracție pe măsură. Biletele pentru pasionații de dans au fost deja puse în vânzare într-o sesiune early bird până pe 31 martie. Locația pentru workshop-uri, petreceri și ateliere de dans este, la fel ca la ediția din 2023, în Centrul de Evenimente Agora.

Pentru că Ven Ven Festival este o sărbătoare a descoperirii culturale, anul acesta se deschide cu grație către o audiență generală și invită publicul la 2 zile de concerte live legendare și show-uri incediare susținute de artiși deținători ai mai multor Premii Grammy, cu o varietate captivantă de experiențe senzoriale și gourmet, o gamă unică de activități culturale și sociale captivante și zone pentru activități tematice pline de senzualitate: scene și ringuri de dans, workshop-uri fascinante.

În fiecare din aceste 2 zile de festival dedicat muzicii latino vor fi câte 5 ore de spectacole susținute de staruri internaționale și de unii dintre cei mai iubiți artiști din România. Numele artiștilor care vor urca pe scena dedicată muzicii latino și locația unde se vor desfășura concertele vor fi dezvăluite în momentul în care vor fi puse în vânzare biletele.

Printre artiștii care au fost deja anunțați și care se pregătesc să cucerească în ritmuri latino capitala Moldovei se numără nume internaționale precum Marco Ferrigno & Ansima, Said & Oksana, Cristian y Gabriela, artiști români printre care Cotiso & Carolina, Adrian & Tatioana, DJ Romy, DJ Clau, dar și Sanjay MJ, campion în Kizomba, Bachata și Salsa, specializat în peste 15 stiluri de dans și creator de stiluri Kizomba Fusion și Tarraxo. Zecile de artiști internaționali de Pop, Reggaeton, Flamenco, Rumba, Salsa sau Bachata sunt promisiunea organizatorilor că distracția va fi la ea acasă în Iași.

Mai mult, participanții la festival se vor putea bucura de numeroase activități care să le pună sângele în mișcare prin ritmuri de Salsa, Bachata sau Kizomba. Workshop-urile de dans oferite de profesioniști vor completa cu brio programul evenimentului care e presărat cu o gamă largă de activități culturale și sociale. Astfel, este un festival al tuturor, indiferent de vârstă sau profesie. Toată lumea vorbește aceeași limbă atunci când se exprimă prin dans.

La Ven Ven Festival sunt așteptați toți cei care vor să se distreze și să se bucure de un eveniment cum rar se întâmplă în România. Pe site-ul festivalului venvenfestival.com sunt disponibile, în prezent, bilete pentru activitățile care țin de dans. În curând vor fi dezvăluite și numele artiștilor din line-up, locația și biletele pentru cele 2 zile de concerte live.

Ven Ven Festival este o sărbătoare a dansurilor latino și un eveniment de la care nu ar trebui să lipsească nimeni care vrea să învețe să trăiască cu pasiune. 

Asociația Dansatorilor Latino Iași a fost înființată la inițiativa antreprenorului Romică Ursu, împreună cu reprezentanții a patru dintre cele mai mari școli de dans și coregrafie din N-Estul României – Universul Latino, D.A. Dance Company și Magnitude Dance. Prin organizarea Ven Ven International Festival, cele patru școli devin punct de reper pentru toți iubitorii de dansuri latino, la nivel local și internațional.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related