VenVen Festival anunță line-up-ul pentru 2024. Abraham Mateo, Gipsy Kings by André Reyes și David Civera, printre numele mari

VenVen Festival anunță line-up-ul pentru 2024. Abraham Mateo, Gipsy Kings by André Reyes și David Civera, printre numele mari

VenVen Festival, evenimentul care îmbină muzica pasională cu dansurile latino, anunță numele artiștilor care vor da o nouă dimensiune distracției și bunei dispoziții în Iași, la începutul lunii noiembrie. Abraham Mateo, Gipsy Kings by André Reyes, David Civera, Mantra, Johnny Sky, Mandinga și Biu Marquetti vor urca pe scena VenVen Festival 2024, oferind publicului un weekend de neuitat cu muzică latino de cea mai bună calitate.

Gipsy Kings by André Reyes reprezintă un etalon al determinării și creativității, fiind recunoscuți pentru energia lor debordantă pe scenă și pentru abilitățile lor muzicale impresionante. Stilul lor muzical distinctiv combină influențe de flamenco, rumba, salsa și pop și creează un sunet vibrant și contagios. Câștigători ai premiului Grammy, cu vânzări de peste 60 de milioane de exemplare ale albumului Savor Flamenco, Gipsy Kings by André Reyes au avut un impact imens asupra scenei muzicale și continuă să fie apreciați de fani din întreaga lume pentru talentul lor și pentru contribuția lor la genurile flamenco și rumba.

În line-up este și Abraham Mateo, de trei ori câștigător al premiului Cel mai bun cântăreț spaniol și cel mai tânăr artist solo masculin care a condus clasamentul Billboard Latin Airplay. Abraham Mateo este cunoscut pentru stilul său muzical eclectic, care îmbină pop, R&B, reggaeton și alte influențe muzicale. Vocea sa puternică și versatilă l-a ajutat să se remarce în industria muzicală și să câștige un număr mare de fani. El va urca pe scena VenVen Festival și va transmite energia sa vibrantă tuturor celor care vor fi prezenți.

Lista continuă cu David Civera, artistul spaniol cu o voce inconfundabilă, care va încânta publicul cu hiturile sale celebre. Trupa Mantra, formată din Charly Wein, Carlos Marco și Paula Pérez, se alătură lineup-ului de anul acesta al VenVen Festival. Johnny Sky, cunoscut pentru melodiile sale energice și ritmate, va electriza audiența. Mandinga, trupa românească de muzică latino, va cuceri participanții prin muzica antrenantă și atmosfera incendiară. Iar Biu Marquetti, solista și compozitoarea de muzică latino-cubaneză, va completa programul festivalului cu ritmuri moderne și reinterpretări inedite.

Toți aceștia vor face din cele două zile de concerte live o experiență care trebuie văzută și trăită pentru a fi crezută.
Concertele live din 2–3 noiembrie se vor desfășura în Palas Parc, locație emblematică din Iași.

Biletele pentru concerte sunt disponibile pe site-ul festivalului la preț Early Bird, în ediție limitată:

  • Saturday Pass (acces la toate concertele live și activitățile din Palas Parc în ziua de sâmbătă, 2 noiembrie)
  • Sunday Pass (acces la toate concertele live și activitățile din Palas Parc în ziua de duminică, 3 noiembrie)
  • Weekend Pass (acces la toate concertele live și activitățile din Palas Parc în data de 2 și 3 noiembrie)
  • Music & Dance Combo Pass (experiența completă – 4 zile de festival, acces la concertele live, petreceri, workshopuri, show-uri de dans, atât în Palas Parc, cât și la Agora Events Center, zona dedicată dansurilor latino)
  • Music & Dance Hospitality Pass for 2 (experiența completă – 4 zile de festival, acces la concertele live, petreceri, workshopuri, show-uri de dans atât în Palas Parc, cât și la Agora Events Center, plus cazare & mic dejun de 4**** pentru două persoane)

A doua ediție a VenVen Festival va fi una spectaculoasă, cu muzică de calitate, atmosferă vibrantă și o mulțime de surprize. Pe lângă cele două zile de concerte live organizatorii au pregătit o serie de activități deosebite care transformă orașul Iași într-o capitală a dansului în ritmuri de Salsa, Bachata sau Kizomba. Vor fi workshop-uri de dans, petreceri tematice și spectacole de dans cu artiști invitați din toată lumea. Acestea se vor desfășura la Centrul de Evenimente Agora. VenVen Festival este al tuturor, indiferent de vârstă sau profesie, o sărbătoare a dansurilor latino și un eveniment de la care nu ar trebui să lipsească nimeni care vrea să învețe să trăiască cu pasiune.

Asociația Dansatorilor Latino Iași a fost înființată la inițiativa antreprenorului Romică Ursu, împreună cu reprezentanții a trei dintre cele mai mari școli de dans și coregrafie din N-Estul României – Universul Latino, D.A. Dance Company și Magnitude Dance. Prin organizarea VenVen Festival, cele trei școli devin punct de reper pentru toți iubitorii de dansuri latino, la nivel local și internațional.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related