Licitație de artă și concert caritabil "ART from the HEART"

Licitație de artă și concert caritabil "ART from the HEART"

Artiști vizuali și muzicieni, printre care BĂLAȘA PERCUSSION, vor participa cu generozitate la Casa Mincu - Grădina OAR, pe 18 mai, ora 16:00, în cadrul primei ediții a evenimentului caritabil “ART from the HEART”, cu scopul de a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz de care depind cei 12 copii ai “Familiei AMURTEL”.

Asociația de Ajutor AMURTEL România oferă îngrijire copiilor precum G., care a venit acum 7 ani pentru protecție, împreună cu fratele său mai mare, după ce mama sa a ajuns la spital cu un picior rupt din cauza violenței domestice. Toți cei 12 copii au nevoie de siguranță, dragoste și speranță după ce au fost scoși din situații similare de neglijare sau abuz. Casa este situată în micul sat rural Pănătău, departe de supermarketuri, medici și alte servicii vitale pentru a menține copiii bine ingrijiti, așa că o mașină adecvată este esențială pentru ei. În prezent, Dacia Logan a centrului se destramă, având nevoie de reparații constante pentru a continua să funcționeze.

“Împreună cu prietenii mei artiști plastici, oameni care generează frumusețe și emoții prin munca lor, încercăm să facem bine unor copii prin aceste donații. Copiii, frumusețea și binele merg mână în mână.”, relatează Răzvan Circă, curatorul expoziției ART from the HEART.

Conceptul evenimentului „ART from the HEART” este acela că arta hrănește sufletul și deschide inimile oamenilor dornici să ajute. Facem apel la prietenii familiei AMURTEL, iubitorii de artă și cultură, dar cu o inimă mare, pentru a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz în valoare de 10.000 euro. Participanții la eveniment vor pleca acasă cu o lucrare de artă semnată de un artist român consacrat, dar și cu împlinirea că au contribuit la o viață mai bună a celor 12 copii în nevoie.

Artiștii care oferă cu generozitate arta lor la evenimentul caritabil din 13 aprilie sunt: Corneliu Drăgan Târgoviște, Vali Irina, Ciobanu, Mihail Gavril, Lucia Juncu, Gheorghe Coman, Maria Jardă, Vitalie Butescu, Carmen Văideanu, Mircea Nechita, Elena Popa, Ammar Alnahhas, Nadia Negru, Mugur Popa Constantin, și Grigoruță.

Artiștii de colaje care își donează arta familiei AMURTEL și lucrările spre licitație: Cristiana Bucureci, Cristian Fierbințeanu, Alexandra Grigore, Cristina Gârleșteanu, Florentin Logigan, Ruxandra Nicolae, Livia Marinescu, Melinda Rus, Andrei Stan, și Teodora Vărzaru.

Invitatul special muzical al evenimentului este, BĂLAȘA PERCUSSION, un explorator prin sunet, compozitor de muzică la HandPan, multi-percuționist care face terapie prin muzică. După albumul de debut Natural Groove, BALAȘA a lansat pe vinil albumul Hearts Symphony.

"Când sprijiniți Familia AMURTEL, susțineți o casă mică de copii, în stil comunitar. Familia AMURTEL din Pănătău, județul Buzău oferă un cămin iubitor, cald și vindecător copiilor ai căror părinți nu au putut să-i îngrijească. Deși nu este posibil să ștergeți vreodată istoria dureroasă a unui copil, împreună putem rescrie viitorul lor." mărturisește Didi A. Devapriya, preşedinta AMURTEL România.

 

Programul serii:

16:00 - 16:30 - Primirea invitaților
16:30 - 17:00 - Prezentarea Amurtel
17:00 - 18:00 - Licitația de artă moderată de Didi Deshaies și Andrei Bucureci
18:00 - 19:00 - Moment muzical oferit de Bălașa Percussion și Didi Deshaies

EVENIMENT CARITABIL: "ART from the HEART"
DATA: 18 Mai, ora 16.00-19.00
LOCAȚIE: Casa Mincu, Strada Pictor Arthur Verona 19, București 030167

Asociația de Ajutor AMURTEL România a fost fondată în 1995 de un grup de voluntare locale şi internaţionale. După analizarea nevoilor în România post comunistă, AMURTEL s-a specializat în domeniul educaţiei incluzive pentru copiii cu nevoi speciale, precum şi servicii sociale pentru copiii abandonaţi şi tineret.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related