Social Moms a dezvăluit secretele diversificării reușite la conferința „Diversificare și autodiversificare” cu dr. Ioana Stavrositu

Social Moms a dezvăluit secretele diversificării reușite la conferința „Diversificare și autodiversificare” cu dr. Ioana Stavrositu

Pe 4 aprilie 2024, la Hotel Marshal Garden din București,  Social Moms a organizat o nouă conferință, dedicată provocărilor și soluțiilor diversificării alimentare a celor mai mici membri ai familiilor noastre. Cei 200 de participanți, viitoare mămici și părinți de nou-născuți, s-au adunat pentru a descoperi secretele unei diversificări reușite, într-un eveniment gratuit destinat îmbogățirii cunoștințelor despre nutriția infantilă.

Conferința a fost susținută de dr. Ioana Stavrositu, nutriționist și medic specialist endocrinolog, și Cătălina Bucur, „vocea părinților, jurnalist și content creator, ambele împărtășind din experiența și cunoștințele lor în domeniu. Sub moderarea jurnalistului Daniel Osmanovici, discuțiile au acoperit teme esențiale, de la momentul potrivit pentru începerea diversificării, până la introducerea alimentelor solide și gestionarea potențialelor riscuri, oferind părinților încrederea și informațiile necesare pentru a parcurge cu ușurință această etapă în dezvoltarea copiilor lor.

Evenimentul a pus accent pe înțelegerea nevoilor nutriționale ale bebelușilor și a modurilor în care părinții pot asigura o tranziție lină spre alimentele solide, discutând despre momentele speciale, dar și despre anxietățile ce pot apărea. De la alegerea între autodiversificare și diversificare ghidată, până la introducerea alimentelor și gestionarea rutinei mesei, participanții au primit cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate.

„Conferința Diversificare și autodiversificare reprezintă esența misiunii Social Moms: de a sprijini părinții și de a contribui la o creștere sănătoasă și armonioasă a copiilor lor. Înțelegem provocările diversificării și ne dorim să oferim un mediu prietenos de învățare și suport, unde experți în nutriție și părinți se pot întâlni și împărtăși din experiențele lor”, a declarat Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms.

Social Moms continuă să fie un pilon de sprijin și o resursă valoroasă pentru comunitatea de părinți, reiterând angajamentul său de a furniza acces la informații de calitate oferite de experți și evenimente care aduc lumină asupra aspectelor esențiale ale creșterii copiilor.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: HiPP, AB-Biotics, Anaftin Baby, Sanience, Infacol, Sudocrem, Dr. Phyto, Aqua Carpatica Kids, Lumea lui Andrei și Teodor Baby.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related