S-a lansat Urbee, ghidul digital al evenimentelor din Bucuresti

In aceasta toamna, bucurestenii pot afla gratuit tot ce doresc despre viata culturala si sociala a capitalei direct pe telefonul mobil.

Incepand cu 5 noiembrie, in cinci locatii din Bucuresti s-au pus in functiune hotspoturi URBEE de unde cei interesati pot descarca gratuit in memoria telefonului o agenda completa a evenimentelor si locurilor de distractie din Bucuresti.

Astfel, in cele cinci locatii au fost instalate servere care permit celor interesati sa le acceseze folosind tehnologia Bluetooth si sa descarce aplicatia URBEE, un ghid digital al capitalei.

URBEE contine o lista completa a evenimentelor saptamanii in Bucuresti incluzand detalii despre concerte, piese de teatru, filme, expozitii, petreceri precum si recomandari. Aplicatia URBEE se actualizeaza saptamanal cu evenimentele saptamanii in curs precum si cu recomadari din programele TV. Utilizatorii isi pot actualiza la randul lor aplicatia, din nou gratuit, fie pe internet la adresa www.urbee.ro, fie in locatiile cu hotspoturi URBEE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded