Boom lanseaza Smarty

Boom Extrasatelit a lansat pe piata romaneasca Smarty - un canal de televiziune care ofera copiilor desene si emisiuni educative, promovand numai programe non-violente, ce dezvolta gandirea si imaginatia. Smarty aduce pe micile ecrane seriale de desene animate pentru mai multe categorii de varsta, dar si emisiuni live, realizate in rezonanta cu interesele, gusturile si valorile copiilor romani.

"Conform unui studiu realizat de CNA, in 637 de ore de emisie, pe principalele canale pentru copii din Romania s-au inregistrat 7.581 de scene de violente fizica si verbala. Tinand seama ca 93,4% dintre copiii cu varste intre 3 si 13 ani se uita zilnic la televizor, statistica CNA nu poate fi decat ingrijoratoare", a declarat Irina Cluve, Director de Marketing Boom. "In comparatie cu alte canale pentru copii, Smarty iese in evidenta prin caracterul sau exclusiv educativ si prin accentul pus pe valorile umane fundamentale: acceptarea, toleranta, intelegerea si respectul", a subliniat Irina Cluve.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related