Lafarge Romcim - investitie de 1.000.000 EURO in protectia mediului

Lafarge Romcim a inaugurat oficial la uzina sa din Medgidia, in prezenta reprezentantilor administratiei centrale, locale, a clientilor si a echipei Lafarge, o instalatie moderna, complet automatizata pentru co-incinerarea controlata in cuptoarele 10 si 11 a diferitelor resurse recuperabile. Uzina a implementat din anul 2004 sistemul de management integrat calitate - sanatatea&siguranta muncii - mediu.

Valoarea intregii instalatii, a lucrarilor demarate si realizate incepand din anul 2004 in vederea adaptarii si punerii in functiune a aceleiasi investitii, la care s-au adaugat costurile de estetizare ambientala finalizate in luna iunie 2005, este de 1.000.000 de EURO.
Principala caracteristica a acestei instalatii este echipamentul de maruntire deseuri solide (shredder) avand o capacitate de maruntire/tocare de 8-15 t/h, in functie de materialul sau materia utilizata (anvelope uzate si alte deseuri de cauciuc, textile, materiale plastice, hartie/carton, etc.).
Adepta a cresterii respectand principiile dezvoltarii durabile, Lafarge Romcim ofera un serviciu comunitatii locale si contribuie astfel la conservarea de resurse naturale neregenerabile prin co-incinerarea in cuptoarele de clincher a unei game variate de materiale si materii prime alternative provenite din deseuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related